Úvod | Zásady ochrany osobních údajů | Politika soukromí

Zásady ochrany osobních údajů | Politika soukromí

Registrací na stránkách sportovni-kynologie.cz vyjadřujete souhlas se zpracováním svých uvedených osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Tyto osobní údaje neposkytneme třetím osobám.

Ochrana soukromí & Cookies

Na těchto webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetích stran. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o Vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které Vás zajímají.

Chcete-li se o těchto postupech dozvědět další informace a chcete-li vědět, jak můžete těmto společnostem zabránit ve využívání uvedených údajů, navštivte tyto stránky.

Server sportovni-kynologie.cz může dále při poskytnutí souhlasu zpracovávat tzv. „cookies“ tak, aby usnadnila poskytování služeb informační společnosti, v souladu s ustanovením Směrnice 95/46/ES o účelu „cookies“ či podobných nástrojů a je zajištěno, aby uživatelům byly známy informace, které se ukládají do koncového zařízení, jež používají, prodávající pro tento účel stanoví samostatné podmínky pro použití cookies. Uživatelé mají možnost odmítnout, aby „cookies“ nebo podobné nástroje byly ukládány do jejich koncových zařízení, např. tím, že spustí ve svém prohlížeči funkcionalitu anonymního prohlížení.

Více o cookies.

Přihlásit se


Uživatelské jméno
Registrovat se!
Heslo
Zapomněli jste heslo? (zavřít)

vytvořit účet


Uživatelské jméno
E-mail
Heslo
Potvrzení hesla
Chcete se přihlásit? (zavřít)

Zapomenuté heslo


Uživatelské jméno nebo e-mail
(zavřít)
Přejít k navigační liště